VITALity for the Future

Societatea Română de Chirurgie Vasculară si Centrul pentru Promovarea Invatarii Permanente Timisoara-CPIP au placerea de a va invita in data de 27 ianuarie 2021 intre orele 11-13 la deschiderea oficiala a proiectului Vitality for the Future, proiect coordonat de ROC MIDDEN Nederland. Intalnirea va avea loc online, accesand urmatorul link si se va derula in limba engleza.

Link Teams Metting

Proiectul VITALity for the Future este un proiect care își propune să schimbe modul în care educația profesională din sectorul sănătății privește bunăstarea personală a individului la nivel personal, profesional si la nivel de sistem.

Rezultatele proiectului urmaresc: dezvoltarea unui program de educatie pentru cei ce lucrează în domeniul sănătății in vederea pregatirii acestora in domeniul “Vitality” și, de asemenea, să-i faca pe tinerii care frecventeaza sectorul vocational sa fie mai constienti de ceea ce inseamna bunastarea individuala si accentul pe prevenirea bolilor.

Participarea se poate confirma pana in data de 26.01.2021 la adresele de email cristina.sas@cpip.ro și rataandreealuciana@gmail.com

Acces membri SRCV

Va rugam sa va autentificati!